Datum

23 mrt 2024
Expired!

Tijd

11:00 - 16:30

Kosten

€19,00

Algemene Ledenvergadering 2024

Datum: zaterdag 23 maart 2024

Locatie: een zaal van de Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2, 3818 JC Amersfoort

Programma:

  • Zaal open om 11.00 uur. Ontvangst met koffie, thee en een echte Zweedse semla.
  • 11:30 Aanvang ALV .
  • 13:00 Lunch. De lunch bestaat uit smörgåstårtor (vlees, vis en vegetarisch). Daarnaast hebben we inlagd sill, kaviar, Västerbottenost, tunnbröd en rödbetssallad. Vanzelfsprekend allemaal uit Zweden.
  • 14:00 Vervolg ALV (indien nodig) .
  • 15.00 uur: Presentatie van De heer Hans Alles;  een interessante lezing over ‘Friezen en Vikingen, Hansen en Hollanders’. Zie voor meer informatie over Hans Alles en zijn presentatie zijn website: Hans Alles
  • ca. 16:30 Einde presentatie / afsluiting .

 

Bijdrage: (voor ontvangst, lunch en lezing)

  • Leden: EUR 19,50
  • Gezinsleden EUR 18, per persoon.

Tijdens de ALV zal het bestuur rekening en verantwoording afleggen voor het gevoerde beleid in 2023 en uitleggen wat de plannen zijn voor 2024. Vanzelfsprekend is daarbij ook van belang wat de leden van de ZNV zouden wensen. Tijdens de vorige ALV hebben de aanwezige leden aangegeven dat er een vertrouwenspersoon moet worden aangesteld en dat bijbehorende spelregels moeten worden opgesteld. De concept tekst hiervoor is opgesteld en zal tijdens de ALV worden besproken en toegelicht. Ook hebben we één van de leden van de ZNV bereid gevonden om de functie van vertrouwenspersoon (ombudsman m/v) te vervullen.

Mochten er leden zijn die specifieke onderwerpen willen bespreken tijdens de ALV, dan kunnen zij daarvan opgave doen aan het bestuur (via een email aan bestuur@znver.nl). Dat onderwerp zal dan op de agenda worden geplaatst voor de ALV.

In verband met de planning en organisatie én de bestelling van de semlor en de smörgåstårtor, verzoeken we jullie om uiterlijk op 9 maart aan te melden voor de ALV middels een email aan bestuur@znver.nl onder gelijktijdige betaling van het verschuldigde bedrag. De bijdrage moet worden betaald op rekeningnummer NL14 RABO 0159.569.168 ten name van Zweeds-Nederlandse Vereniging in Hoofddorp.

Het adres van de Bergkerk is Doctor Abraham Kuyperlaan 2, 3818 JC in Amersfoort. De Bergkerk ligt op circa 10 minuten loopafstand van station Amersfoort. De bussen 19 en 56 stoppen op 50 meter afstand. Er is een overdekte fietsenstalling. Op het eigen terrein van de kerk zijn 10 gratis parkeerplaatsen en 1 invalidenparkeerplaats. Ten zuiden van de kerk is gratis parkeren mogelijk op de Prins Frederiklaan (voorbij de oprit van de kerk, zie de verkeersborden!) en in de iets verderop gelegen zij- en parallelwegen. Op de straten aan de noordoost zijde van de kerk (Dr. Abraham Kuyperlaan en zijwegen) kan tegen betaling geparkeerd worden (EUR 1,45 per uur, maximaal 4 uur).

We hopen jullie te zien op de 23e maart in Amersfoort!