Datum

07 okt 2023
Expired!

Tijd

18:00 - 20:00

Kreeft- en surströmmingfeest

Op zaterdag 7 oktober organiseert de Zweeds-Nederlandse Vereniging voor haar leden een gecombineerd kreeft- en surströmmingfeest in Lekkerkerk (bij Jan de Waard Visserij). De kosten hiervoor bedragen EUR 39,50 per persoon en daarvoor krijgen we onder andere rivierkreeften uit Nederland, surströmming uit Zweden, drankjes (waaronder akvavit), stokbrood en een kaasplankje (inclusief Västerbottenost).

De capaciteit is beperkt tot ongeveer 20 personen. Wil je verzekerd zijn van een plaats aan tafel, meld je dan zo spoedig mogelijk aan voor deze bijeenkomst! Bij de aanmelding graag aangeven of je voorkeur uitgaat naar rivierkreeften, surströmming of beiden. Degenen die zich als eerste hebben aangemeld, krijgen vervolgens bericht dat ze hun bijdrage voor het feest kunnen overmaken op de bankrekening van de vereniging (NL14RABO0159569168 ten name van de Zweeds-Nederlandse Vereniging).

Voor leden die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, zal gezocht worden naar een oplossing (meerijden of pendeldienst van / naar OV).

Voor de volledigheid nog even alle gegevens:

Datum kreeft- en surströmmingfeest: zaterdag 7 oktober
Aanvang feest: 18.00 uur
Einde feest: circa 22.00 uur
Locatie: Jan de Waard Visserij, Scheepmakersstraat 2, 2941 AV, Lekkerkerk
Website: www.jandewaardvisserij.nl
Aanmeldingen bij: voorzitter@znver.nl