Jan Lundgren i/d Zweedse Residentie

Jan Lundgren speelt in de Zweedse Residentie te Den Haag

Op vrijdag 15 maart 2019 geeft de bekende Zweedse jazzpianist Jan Lundgren voor de leden van deZweeds-Nederlandse Vereniging een speciaal concert in de Residentie van de Zweedse ambassadeur aan de Lange Voorhout in Den Haag.

Jan speelt zijn befaamde jazzrepertoire met de nodige improvisaties en schuwt daarbij niet om ook klassiek en Zweedse folk ten gehore te brengen. Zijn Tributeto Jan Johansson is daar een indrukwekkend voorbeeld van. Tijdens het concert zal Jan ons meenemen in de geschiedenis van zijn eigen muzikale ontwikkeling.
Kortom, het wordt een bijzondere muzikale avond.
Vroegtijdig boeken is wenselijk, omdat het aantal stoelen in de Residentie beperkt is.

Entree is € 42,50 per persoon.
Per lidmaatschap van de Zweeds-Nederlandse Vereniging is 1 betalende introducé toegestaan.
Aanmelden via residentieconcert@outlook.com
(met vermelding van het aantal gewenste kaarten en de namen van de bezoekers).

Locatie Lange Voorhout 28 te Den Haag.
Aanvang concert 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.
Het concert duurt circa twee uur.