Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/zweeds-nederlandse-vereniging.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Midzomerviering in de Zweedse kerk

Zaterdag 22 juni wordt het midzomerfeest volgens traditie gevierd in de tuin van de Zweedse Kerk. De meiboom wordt versierd met bloemen en groen. Nico Pellenbarg speelt op zijn accordeon en wij gaan rond de meiboom dansen ennatuurlijk daarbij de bekende liedjes zingen! Fika te koop, koffie en aardbeiengebak en broodjes worst (varm korv).

Droevig is dat dit de laatste keer is dat midzomer gevierd wordt in de tuin van de kerk op Parklaan 5. Hopelijk zullen we deze laatste keer met velen het feest vieren! Neem graag wat bloemen mee voor het versieren van de meiboom!

12.00 Korte kerkdienst
12.45 Fika en broodjes worst terwijl de meiboom versierd wordt
14.00 ca. De meiboom wordt versierd en daarna wordt er gedanst en gezongen
14.30 ca. Einde viering

Het vieren van midzomer is zoals altijd een samenwerking tussen de Zweedse Kerk en de Zweeds-Nederlandse Vereniging. Laten we er samen iets van maken, zodat
deze laatste Midzomerfeest in de tuin van de kerk onvergetelijk wordt! Duimen voor mooi weer!

De Zweedse Kerk,
Parklaan 5,
Rotterdam.
Tram nr 7 van Rotterdam CS, uitstappen halte Westplein.

Parkeren kan langs de Parklaan.